Profil trvtke

Profil kompanije

Tvrtka ITeRATIO d.d. započela je s radom u listopadu 2007. godine i trenutno zapošljava 17 djelatnika sa višegodišnjim iskustvom u radu i ekspertnim znanjima iz područja telekomunikacija. Poslovanje tvrtke usmjereno je na mrežne poslovne sustave temeljene na IP/DWDM/OTN/NG-SDH/PDH/GPON tehnologijama. U tom području ITeRATIO je osim isporuke opreme u mogućnosti ponuditi i profesionalne usluge koje obuhvaćaju konzultantske usluge, usluge projektiranja, instalacije i održavanja.

ITeRATIO je Value Added Reseller tvrtki: ADVA Optical Networking (jednog od vodećih svjetskih proizvođača mrežne opreme za fiksne operatere) te Coriant (jednog od vodećih svjetskih proizvođača mrežne opreme za fiksne i mobilne operatere)

ITeRATIO d.d. je u stanju pružati profesionalne usluge našim korisnicima. Večinom smo koncentrirani pružanju najkvalitetnijih SLA – Service Level Agreement usluga. Za takve usluhe smo osnovali podršku koja je u mogućnosti reagirati u vrlo kratkom periodu na čitavom području odgovornosti unutar definiranog vremena.

Naša vizija je širenje na domaćem i regionalnom tržištu te postati vodeći davatelj rješenja i usluga u području telekomunikacija za operatere.

Info

ITeRATIO d.d.
Slavonska avenija 24/6
10000 Zagreb

tel: +385 (1) 2371 851
fax: +385 (1) 2371 770

info@iteratio.hr
www.iteratio.hr